Bestellingen voor de kerst kunnen tot en met zaterdag 20 december 20.00 uur geplaatst worden.
Daarna sluiten wij onze webshop en is bestellen helaas niet meer mogelijk.
Voor vragen zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur op telefoonnummer 06-38024803.

Scroll naar beneden voor de bereidingswijze!

Bavetterollade (rund)

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 4–5 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 30–35 min
• 1000 g: 40–45 min
• 1250 g: 50–55 min
• 1500 g: 60–65 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 50–52°C


Carpacciorollade (rund)

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 3–4 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 25–30 min
• 1000 g: 35–40 min
• 1250 g: 45–50 min
• 1500 g: 55–60 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 50–52°C


Runderrollade

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 5 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 40–45 min
• 1000 g: 50–55 min
• 1250 g: 60–65 min
• 1500 g: 70–75 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 52–54°C


Kalfsrollade

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 4–5 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 35–40 min
• 1000 g: 45–50 min
• 1250 g: 55–60 min
• 1500 g: 65–70 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 56–58°C


Varkensfiletrollade

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 4–5 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 30–35 min
• 1000 g: 40–45 min
• 1250 g: 50–55 min
• 1500 g: 60–65 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 60–62°C


Toscaanse varkensfiletrollade

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 4–5 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 35–40 min
• 1000 g: 45–50 min
• 1250 g: 55–60 min
• 1500 g: 65–70 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 60–62°C


Kiprollade

• Uit de koeling: 30 minuten
• Aanbraden: 4–5 min rondom
• Oven: 160°C
• 750 g: 40–45 min
• 1000 g: 50–55 min
• 1250 g: 60–65 min
• 1500 g: 70–75 min
• Rusttijd: 10 minuten
• Kerntemp: 72–74°C